Home

想過走在雲端的感覺?
大人的泡泡遊戲場︱米蘭 HangarBicocca

阿根廷裝置藝術家 Tomás Saraceno 的 “ On Space Time Foam”裝置藝術,由透明薄膜構造出三個高低不同層次、面積達 122 平方公尺、懸掛在19.8公尺高,空中的泡泡遊戲場,讓你體驗打破萬有引力定律,在雲端彈跳。

Argentine installation artist Tomás Saraceno‘s new exhibition entitled, “On Space Time Foam," lets you feel like you’re breaking the laws of gravity. Composed of three levels and constructed out of thin clear film, the colossal 1,312 square foot installation is suspended 65 feet in the air at the HangarBicocca in Milan.

Via. huffingtonpost

9

3

TOMAS-SARACENO-05

10

1

HB-Saraceno-4-2

11

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s