Home

列名全球頂尖200的廣告攝影師。John Fulton

A Luerzer’s Archive Top 200 Advertising Photographer Worldwide.

美國攝影師John Fulton:「我是一個攝影師,一個非常痴迷的攝影師。攝影為我提供了一種能力探索我的興趣。它也為我找到客戶。這是一個奇妙的共生關係,感覺不像在工作。」

I’m a photographer, a pretty obsessed photographer. It provides me with a means to explore my interests. It also provides me with the arsenal of tools to find visual solutions for my clients. It’s a wonderful symbiosis; work rarely ever feels like work.~Photographer John Fulton

編譯 ︱Sami Liu  ︱ Photo  Via. Photographer © John Fulton

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s